Garantie

Alle producten worden door ons geleverd met tenminste 3 maanden garantie. Indien de garantieduur langer is, wordt dit expliciet vermeld.

De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:
– schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
– vocht- of waterschade
– schades of defecten die bekend waren bij de aankoop.

Retourneren

Bij aankoop via onze webwinkel hebt u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retour van uw adres naar Private Fotografie zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en verpakking aan Private Fotografie geretourneerd dienen te worden. Bij verzending draagt u zelf de verantwoordelijkheid om te zorgen voor deugdelijke verpakking. De goederen dienen in dezelfde staat te worden geretourneerd als dat deze geleverd zijn. Indien sprake is van schade of gebruikssporen waarvan bij levering geen sprake was, behoudt Private Fotografie zich het recht voor de goederen te weigeren of bij de restitutie het aankoopbedrag te verminderen met het schadebedrag of de waardevermindering.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via private.hifi@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retournering terugstorten.