Betaalmethoden

Als u een artikel hebt gevonden die u graag zou willen kopen in onze webshop of in onze winkel, zijn er de volgende betaalmogelijkheden:.

WEBSHOP

In onze webshop zijn de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL – Online betalen via je eigen bank (gratis)

Met toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab, kunt u zonder speciale software eenvoudig afrekenen met iDeal.

– De gemakkelijkste manier van internet betalen
– Veilig betalen via je eigen bank in een veilige SSL omgeving
– Uw betaling wordt direct ontvangen, dit betekent een zo kort mogelijke levertijd.

Bankoverschrijving

Beschikt u niet over internetbankieren, dan kunt u door middel van een bankoverschrijving betalen. Private Fotografie biedt de mogelijkheid om het aankoopbedrag vooruit te betalen via je eigen bank. Bij de meeste Nederlandse banken wordt het bedrag meteen bijgeschreven.

Mastercard / Visa

Bij ons kunt u ook met uw creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Uw bestelling zal, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de creditcardmaatschappij, binnen één tot twee werkdagen verzonden worden. Als uw bestelling dezelfde dag verzonden dient te worden, overweegt u dan een iDEAL betaling. Dit is gratis en wordt direct verwerkt. Wij berekenen geen extra kosten bij online bestellingen met creditcard. De betalingslimiet bij creditcardbetalingen is 5.000 euro. Zodra de bestelling geplaatst is met een credit card, wordt uw credit card direct belast.

.

WINKEL

In onze winkel zijn de volgende betaalmogelijkheden:

Pinnen

In onze winkel hebt u de mogelijkheid om te pinnen. Let hierbij wel op dat de bankpas een betalingslimiet kan hebben van 2.500 euro. Informeert u bij uw bank en past u zo nodig de limiet van uw betaalpas aan.

Contant

Alle betalingen kunnen contant voldaan worden. Wij accepteren alléén betalingen in Euro.

Mastercard / Visa

Bij ons kunt u ook met uw creditcard betalen. Wij berekenen geen extra kosten bij online bestellingen met creditcard. De betalingslimiet bij creditcardbetalingen is 5.000 euro.