Private HIFI B.V. Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam, Nederland

Openingstijden: Maandag – Vrijdag, 10.00 – 17:00 (op afspraak)

Staat u vraag er niet bij? Stuur ons dan een email

FAQ

Het is zeker mogelijk om uw huidige camera en/of lenzen bij ons in te ruilen. Als u iets in te ruilen hebt kunt u contact met ons op nemen via Private-fotografie.nl of via de telefoon op 010-2400104. U kunt ongelimiteerd producten inruilen op uw aankoop.

Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden.

Betalingen in de webshop kunt u doen via Ideal, Paypal of bankoverschrijving. Op deze manier kunt u veilig en snel betalen.

In onze omschrijving bij het product geven we duidelijk aan in welke staat het product verkeert. Wij beschrijven gebreken of schade altijd duidelijk zodat u precies weet in welke staat het product zich bevind.

De foto’s op onze website zijn de daadwerkelijke producten die wij verkopen. Het product wat u ziet is dus ook het product wat u daadwerkelijk koopt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij geven op al onze occasions tenminste 3 maanden garantie. Vaak geven wij 6 of 12 maanden garantie. Dit wordt dan duidelijk zichtbaar in de omschrijving vermeld.

U hebt de mogelijkheid uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen.

Voor vragen kunt mailen naar info@private-fotografie.nl of u kunt ons telefonische bereiken op 010-2400104.

Stuur ons een email

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.