Over Ons

Private Fotografie is dé specialist in gebruikte fotoapparatuur. Wij hebben een zeer ruim aanbod tweedehands camera’s en objectieven. Wij richten ons in het bijzonder op Nikon en hebben vrijwel het gehele productassortiment van Nikon op voorraad.

Wij controleren camera’s en objectieven, maken deze schoon en testen ze op volledige functionaliteit. In onze webshop ziet u foto’s van de daadwerkelijke camera of het objectief, zodat u erop mag rekenen dat het product in dezelfde staat verkeert zoals u het op de productfoto ziet.

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en geven altijd tenminste 3, maar vaak 6 tot 12 maanden garantie. Dit wordt dan specifiek vermeld. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel een tweedehands camera of lens aanschaffen.

Factuur en BTW

De meeste producten vallen onder de “bijzondere regeling gebruikte goederen“. Dit betekent dat er geen verrekenbare BTW wordt berekend. De BTW is voor bedrijven dus niet te verrekenen.

Dikwijls hebben wij ook BTW artikelen. Bij deze artikelen wordt expliciet aangegeven dat er in het totaalbedrag 21% BTW is begrepen.

Inkoop en Inruil

Heeft u zelf fotoapparatuur die u wilt inruilen? Bij ons kunt u uw oude camera of lenzen inruilen tegen een bijzonder goede prijs. Ook als u niets nieuws wilt aanschaffen maar alleen uw camera of lens wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw oude fotoapparatuur.

Showroom

Onze showroom is gevestigd op het volgende adres:
Private Fotografie
Van Nelleweg 1 (Van Nellefabriek)
3044 BC ROTTERDAM

U kunt bij ons langskomen om de camera’s te zien, inspecteren en uit te proberen. Wij stellen het op prijs indien u vooraf een afspraak met ons maakt.