FAQ

Het is zeker mogelijk om uw huidige camera en/of lenzen bij ons in te ruilen. Als u iets in te ruilen hebt kunt u contact met ons op nemen via Private-fotografie.nl of via de telefoon op 010-2400104. U kunt ongelimiteerd producten inruilen op uw aankoop.

Bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur verzonden.

De meeste producten vallen onder de “bijzondere regeling gebruikte goederen“. Dit betekent dat er geen verrekenbare BTW wordt berekend. De BTW is voor bedrijven dus niet te verrekenen.

Dikwijls hebben wij ook BTW artikelen. Bij deze artikelen wordt expliciet aangegeven dat er in het totaalbedrag 21% BTW is begrepen.

Betalingen in de webshop kunt u doen via Ideal, Paypal of bankoverschrijving. Op deze manier kunt u veilig en snel betalen.

In onze omschrijving bij het product geven we duidelijk aan in welke staat het product verkeert. Wij beschrijven gebreken of schade altijd duidelijk zodat u precies weet in welke staat het product zich bevind.

De foto’s op onze website zijn de daadwerkelijke producten die wij verkopen. Het product wat u ziet is dus ook het product wat u daadwerkelijk koopt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij geven op al onze occasions tenminste 3 maanden garantie. Vaak geven wij 6 of 12 maanden garantie. Dit wordt dan duidelijk zichtbaar in de omschrijving vermeld.

U hebt de mogelijkheid uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen.

Voor vragen kunt mailen naar info@private-fotografie.nl of u kunt ons telefonische bereiken op 010-2400104.